Prijzen

Bij puntoo geloven we dat elk bedrijf anders is en zijn eigen behoeften heeft. Voor de meerderheid van die behoeften kunnen wij met puntoo KMO een oplossing bieden. Als er nood is aan een persoonlijke oplossing, staat puntoo plus klaar voor jouw bedrijf. Je bent dus op de juiste pagina beland. Hier kan je meer info over ons proces voor mogelijke puntoo plus klanten vinden.

1

Behoefteanalyse

Starten doen we altijd met een behoefteanalyse. We nemen uitgebreid de tijd om jouw bedrijf te begrijpen en te bepalen hoe wij de juiste software oplossing kunnen aanbieden. Wij vinden het belangrijk om elkaar te begrijpen, enkel zo kan er een vruchtbare samenwerking ontstaan. We bespreken jouw huidige bedrijfsprocessen en systemen, hierop baseren wij ons om een oplossing te vinden. Aan de hand van de behoefteanalyse weten wij ook of er effectief nood is aan maatwerk en je dus een puntoo plus klant wordt, of dat je met puntoo KMO ook verder bent geholpen.

Blijkt het dat er maatwerk nodig is, gaan we verder met een Functionele analyse

Heb je geen maatwerk nodig? Dan verwijzen we jou graag door naar puntoo KMO.

2

Functionele analyse / Proces analyse

Als blijkt uit de behoefteanalyse dat er effectief maatwerk nodig is, gaan we verder met een functionele analyse en een proces analyse. Tijdens deze analyses gaan we dieper in op jouw bedrijfsprocessen. We bekijken deze in detail en bespreken de manier van werken waar je naartoe wil groeien samen met ons. Hierdoor zijn wij zeker dat onze software een naadloze oplossing biedt voor uw werking.

3

Budgetplanning en raming

Dankzij onze voorgaande analyses, kunnen wij een vrij precieze raming opstellen via een offerte. Deze raming bevat de kosten en tijdlijnen voor het ontwikkelen van jouw oplossing op maat. We streven altijd naar transparante en eerlijke communicatie tijdens dit hele proces.

4

Technische analyse

Tijdens de technische analyse, is jouw maatwerk in development. Maatwerk wordt altijd eerst intensief intern getest. Als dit is goedgekeurd, is het jouw beurt om te testen. Na goedkeuring van beide kanten, kan het platform volledig in gebruik genomen worden.

5

Opleiding en begeleiding

Onze customer service medewerkers staan klaar voor jou om de opstart in goede banen te leiden. Door de interactieve opleidingen wordt de workflow van het platform snel aangeleerd. Customer service blijft beschikbaar voor jou, om elke vraag aan te pakken.

6

Contacteer ons

Als je op zoek bent naar een op maat gemaakte software oplossing die is afgestemd op specifieke behoeften van jouw bedrijf, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Beschrijf onderaan kort jouw probleem waar je een oplossing voor wilt vinden. Wij kijken ernaar uit om je te helpen jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen en productiviteit te verhogen.

Contact Form Plus